Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Начало Марки

TAKSA TOYS

Филтри
TAKSA TOYS

TAKSA TOYS

 

Истинската функция на играчката е да осигури всестранно развитие на уменията на вашите деца, като - въображение, креативност, зрялост на емоциите, зрително възприятие, концентрация, решаване на проблеми, координация между ръцете и очите и фини двигателни умения.Taksa Toys Resources® е комплект от градивни елементи, който повишава уменията и развитието на децата.


 

Всеки набор от Taksa Toys Resources® се състои от уникално неправилни геометрични форми в красива цветова палитра, които са вдъхновени от „природни ресурси“, използвани в реалното строителство (тухла, камък, пясък, вода, дърво, дърво и метал) плюс допълнителни топчета и фигурки, за да е завършена играта, всички с модерен минималистичен дизайн.

 

С тези елементи децата могат да използват въображението си, за да създадат безкрайни възможности без сглобяване, а ключът към успеха е използването само на "баланс". Всеки елемент, който се поставя върху друг е предизвикателство и експеримент, защото децата ще бъдат предизвикани от закона на гравитацията. Следователно изправянето пред трудности може да бъде огромна част от обучението, тъй като те ще се научат как да решават проблеми. Освен това ще им помогне да развият по-добър фокус, както и по-добър контрол върху уменията си с ръце (фини двигателни умения). Ето защо Taksa Toys Resources® не е просто играчка, но е истинска „УЧЕБНА ИГРА“.

Носители на престижните награди:

 


Призводител:

 

„Taksa“ е тайландска дума, която означава „Умения“. Това е думата, която ги е вдъхновила по толкова много и различни  начини, когато са започнали да мислят за продукти за деца.

Децата са малки „празни страници“, готови за писане. Те вярват, че всяко дете има огромен потенциал и за да бъде отключен, то просто се нуждае от правилните усилия.

 Докато други смятат, че малките деца, искат само да се забавляват през цялото време, те ги виждат като малки гении, всеки с уникални скрити таланти, които чакат да бъдат разкрити в правилния контекст. В Taksa Toys „Уменията“ не се свеждат само до това да бъдеш умен или да имаш способността да постигнеш по-добри резултати в спорта или музиката, но също толкова важни са и „човешките умения“,  или дори по-важни, защото те са основата на ежедневния живот.


Компанията е създадена от семейство с много уникални взаимоотношения, включващо „две поколения дизайнери“, живеещи под един покрив. Разговорите в семейството са свързани с изкуството, а дизайна е една от най-обсъжданите теми, последвани от други интелектуални разговори като морал, политика, наука или дори религия, които по-късно силно влияят върху мисленето и дизайнерската работа...

 

 Вдъхновени от последния проект на сина в колежа по архитектура и дизайн в KMUTT (Тайланд), който за последната година е бил основното нещо, което са обсъждали в  семейството, заедно с любовта на таткото към играчките, решават, че този проект има потенциал. В края на 2015 г. те пускат на пазара първия си продукт  Resources® с уникални идея и дизайн.

 

 

 

 

 

8

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти

Най-продавани