Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Vigar

Филтри
Vigar

Vigar

 

 

 

Основана през 1950 г., Vigar може да се похвали с десетилетия опит в проектирането на стоки и аксесоари за дома. Тази международна марка предлага кухненски инструменти, почистващи консумативи и други, характеризиращи се с причудлив, вдъхновяващ и предизвикващ усмивка дизайн. Добавете нотка чар към вашето жилище с тези уникални попадения.

 

Повече от 70 години Vigar удивлява света със стилни, висококачествени домакински продукти, които издигат и превръщат функционалността в "забавление". Творенията на Vigar превръщат ежедневните предмети в изкуство, преоткривайки нормалното с причудлива хитрост, която забавлява и вдъхновява.

 

 

Генераленият мениджър на Vigar, компанията, базирана в Испания споделя:

Във Vigar обичаме да превръщаме ежедневните прибори в цветни, забавни, неочаквани и нестандартни предмети и да превръщаме ежедневните моменти в уникални, позитивни и приятни изживявания, събудени от емоция.

 

Като работим ден след ден, за да подобрим изживяването на потребителите с нашите продукти, в крайна сметка ние се стремим да подобрим качеството на живот на нашите клиенти.

 


Всяка година ние внимателно проучваме тенденциите, които ще повлияят на пазара на домакински стоки. Нашата цел е да създаваме функционални и практични продукти, които също са забавни и смели.
С нашия 70-годишен опит ние се развихме, но подходът ни се основава на създаването и проектирането на практични предмети, които изненадват и всяват оптимизъм в дома.

 

Мислим за цвета – изненадваме отвън и сме практични отвътре. Ние сме родени в Средиземно море и ни харесва да бъдем глобални, но най-много ни харесва да сме оригинални.

 


Потребителите водят все по-натоварен начин на живот, така че продуктите, които са функционални и с красив дизайн, стават все по-популярни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

273

продукти

Продукти

Страница 1 от 23
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»