Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Да запазим най-хубавите си моменти в колаж в рамка за снимки

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Да запазим най-хубавите си моменти в колаж в рамка за снимки

 

 

 

 

Документирането на ежедневните преживявания, специалните поводи, новите емоции и моментите с любими хора може да се смята за истинска инвестиция в бъдещето ни. Чудите се защо е така? Моментите, в които инвестирате сега, ще бъдат спомените, за които ще си припомняте с умиление след години. Какъв по-добър начин да ги запазите и да им се наслаждавате ежедневно, от колаж в рамка за снимки, окачен вкъщи?

 

 

 

 

 

Как да създадете най-ефектния колаж в рамка за снимки?

 

 

Ключът към красивия интериорен дизайн е балансът. Когато става дума за окачване на снимки у дома, не е нужно да запълвате всяка стена с портрети. Празните пространства балансират декорираните участъци от стаята и създават усещане за уют и комфорт.

 

 

 

 

 

 

 

Как да окачите колаж от снимки на стената си?

 

 

 

 

Позовете се на “Правилото на 57-те инча” – то е стандарт, който се използва в интериорния дизайн и се отнася до окачване на изкуство по стените. То е приложимо също и за снимки и колажи. Центърът на произведението или снимката трябва да бъде на 57 инча или точно 144,78 сантиметра от земята, което го изравнява с нивото на очите и по този начин се възприема по най-добрия начин от този, който го гледа.

 

 

 

Продуктите на UMBRA ви дават свободата да се развихрите и да усъвършенствате интериорните си умения. Рамките за снимки на марката са перфектните аксесоари, с които да украсите дома си и да внесете още повече топлина и уют. Ако искате сами да създадете колажа от снимки и да комбинирате различни рамки, то разгледайте нашите предложения в страницата ни „Единични рамки за снимки“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да създам галерия от снимки у дома?

 

 

 

 

Напоследък една от най-популярните интериорни тенденции е декоративната галерийна стена – това е стена, на която се окачват различни снимки и колажи със снимки под атрактивен и артистичен начин. По този начин можете да запазите спомените си от любимо пътешествие, семейни събирания или моменти с приятели. А защо да не комбинирате всичките си любими мигове и да ги подредите един до друг, така че да им се наслаждавате всеки ден, когато ги видите?

 

 

 

Един от начините да създадете галерийна стена в дома си е да комбинирате различни по вид и размер рамки за снимки. За тази цел можете да се възползвате от комплекта от 5 рамки в стил галерия. Те са различни по големина и създават перфектния баланс. Най-голямата от тях дори има малка етажерка, на която можете да поставите красиво стайно растение или декоративна свещ за още повече настроение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако пък предпочитате по-масивен колаж с интересен дизайн, който можете да окачите като произведение на изкуството, то със сигурност колажът за фото снимки UMBRA SHUFFLE ще бъде подходящ за вас. Той се съдържа от общо 5 рамки, 3 от които могат да поместят по две изображения, а останалите 2 – по три снимки.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Благодарение на атрактивния дизайн, този колаж от снимки ще се превърне в централна част от интериора ви. Ще изглежда добре както над леглото в спалнята, така и над камината във всекидневната. Ако пък имате домашен офис, можете да го поставите и там.

 

 

 

Ако искате да създадете по-разчупен дизайн, изберете метална стенна релса с комплект от 9 рамки на UMBRA. С нея можете да украсите всяка по-широка стена в жилището си или да я поставите в хола над дивана, където ще я виждате ежедневно. Ако пък имате вътрешно стълбище, интересна идея би било да закачите релсата по диагонал от горе до долу. Това ще създаде по-интересна визия на антрето ви, ще го направи по-уютно и със сигурност ще събира погледите на гостите, когато посещават дома ви.

 

 

 

 

 

 

 


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари